Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kanadska garažna vrata

Kanadska garažna vrata

Za našo novo hiško iščemo dvižna garažna vrata, sestrična mi je priporočila kanadska garažna vrata podjetja “Kandoor (dvomim, da je ime proizvajalca pravilno, ker mi v večih iskalnikih nič ne najde)”, zato prosim vse, ki ste že kdaj slišali za omenjena vrata ali jih mogoče celo imate, da mi opišete vaše izkušnje in kakšen uporaben link,

najlepša hvala, Nike

KANADOR D.O.O. (g.Sluga)
PLANINA 195 , 6232 planina
(05) 756 51 50
(031) 646 549
(041) 646 549
(041) 662 861

Z možem sva kupila ta garažna vrata.
Imava jih že 4 leta in do sedaj ni bilo nobenih problemov.
Izdelava in montaža je bila kvalitetna. Midva imava lesene.

Zlate ste.-)

Kanador je podjetje v SLO, njihove internetne strani ne najdem, zanima me kdo je proizvajalec, logično bi bilo, da je to podjetje iz Kanade, vendar katero?

Hvala, Nike

Ne, podjetje je slovensko. Koliko se spomnil ima lastnik podjetja brata v Kanadi in sta se tako povezala.
Iz Kanade uvažajo samo ogrodje (kovinski del), lesen del je iz Slovenije, mislim da ga dela mizar iz Logatca.

Garažna vrata KANADOR,imam vgrajena omenjena vrata že 12 let,do sedaj so delovale povsem brezhibno,moram pa povedati,da imam glavni vhod kar skozi garažo tako,da se vrata odpirajo večkrat na dan povprečno bi lahko rekel vsaj 10 krat dnevno.Res je da so mi vrata prilagodili odprtini ki je bila predvidena za drugo dimenzijo in tudi višina je bila prilagojena.Res so se potrudili in mi niso niti zaračunali prilagoditve.Jaz sem več kod zadovoljen in bi jih vsakemu ki taka vrata potrebuje priporočil.LP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close