ljubezenski romani
Zaradi rizične nosečnosti večino dnevov preždim v postelji, kjer mi je blaznooo dolgčas.:(((
rada bi prebrala kakšen fajn ljubezenski roman, zato vas prosim za čim več idej, da pošljem partnerja v knjižnico:))) Pa če veste, pripišite še avtorja, ker drugače ne vem, če mi bo kaj našel;)))
Pa hvala za vsak dober naslov!
Mislim,ti pa ne veš kaj delajo nosečniški hormoni.Kakšna poučnost neki, ljubezen, ljubezen, pa kaj za posladkat zraven.Krasno se bere Nora Roberts, mogoče lahko izpustiš njeni knjigi Uročen ter V sanjah.Vse ostale so pa res ena a.Tudi Barbara Bradford Taylor je super.Ko boš to prebrala, se javi, ti damo nove napotke.Prijetno branje C.
Od tistega, kar je priporočila Kreta, se je meni dopadlo:
Jack&Amy (ampak ta je precej žalosten) in V njenih čevljih (tu gre bolj za sestrsko ne-ljubezen).
V zadnje pol leta je name največji vtis naredil roman Ženski kupe, avtorica Anita Nair.
Od bolj lahkotnih pa:
– Hudičevka v Pradi, Lauren Weisberger
– Dnevnik varuške, Emma McLaughlin in Nicola Kraus
– Le kako ji uspe, Allison Pearson
– Letoviščarji, Michal Viewegh
S tega seznama ti bo sigurno kaj všeč;
Trije v postelji,
Le kako ji to uspe,
Srce v peklu,
Poker za punce,
Ekstra deviško,
Ljubimec preveč je še vedno premalo,
Okus po ljubezni,
Reci kdaj,
Laž v postelji,
10 ljubimcev,
p.s. Ljubim te,
Eno leto v Provansi,
Strastna zapravljivka in njena sestra,
V njenih čevljih,
Samo skupa, nič drugega,
Ljubezen v F molu,
Jack in Amy (ni žalostna)…
Ojla,
Če želiš lahkotne in sladke ljubezenske romane so ok vsi od avtoric
Danielle Steel
Barbara Taylor Bradford
Nora Roberts
Maeve Binchy (Večerni tečaj, Hiša na Tari, Škrlatno pero, Prijatelji, Rdeča bukev, pri Quentinu)
Gabby Hauptmann: (Iščem impotentnega moža, Ljubimec preveč je še vedno premalo,Samo mrtev moški je dober moški, Laž v postelji, Navali na moške)
Zelo dobri so tudi romani avtorice:
Andrews Virginia C. (Dawn, Polnočna šepetanja, Otrok mraka, Usodna ura)
Romani so med seboj povezani in se vsi vrtijo okoli Dawn,ki odrašča, zato priporočam branje v tem vrstnem redu. Je tudi kar nekaj skrivnosti in zanimivih zapletov/razpletov.)
Čudovit roman je tudi tale:
Ahern Cecilia: P.S. Ljubim te
Zgodba se vrti okoli mlade vdove, kateri mož zapusti 10 pisem za vsak mesec po njegovi smrti eno, da se bo lažje prilagodila novemu življenju brez njega. Res zelo čustveno, ob njem sem jokala kot dež.
Po tej knjigi je bil pred kratkim posnet film, ki pa še ni prišel v naše kinematografe.
Pa meni so bili všeč vsi romani avtorja Tony Parsons:
Za mojo malo
Moški in fant
Moški in žena
Družina je zakon
Lp,
M
Forum je zaprt za komentiranje.