Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Resolucija

Resolucija

Prosim, ce mi lahko kdo odgovori, kam naj umestim Resolucijo – vem, da za Ustavo RS, ne vem pa ali pred zakon in pravilnik ali za ta dva????!!!!
Aja, s to resolucijo je usklajena tudi Ustava RS!

Hvala za vsak odgovor!

Hierarhija pravnih aktov: ustava, mednarodne pogodbe, zakoni, podzakonski predpisi (vladne uredbe, pravilniki …), posamični pravni akti (odločbe, sodbe …). Resolucija? Hm, ali je sploh normativna?

n

Kskšno resolucijo pa sploh imaš v mislih?

Tudi jaz osebno lahko sprejmem svojo resolucijo, pa to zagotovo nima nobene pravne veljave za nikogar. (to je samo ekstremni primer, da ne bo pomote)

Ta resolucija je mednarodni dokument in se imenuje Resolucija o temeljih oblikovanja družinske politike v RS, s katero je usklajena tudi ustava rs.

Prof. je zelela, da jo vkljucim v dipl. nalogo, pa ne vem, kam naj jo vstavim. Ustavne clene (v zvezi z mojo nalogo) sem dala na zacetku, potem sem navedla pomembna dejstva iz resolucije, nato sem pisala zakon in nazadnje pravilnik. Mislite, da bo ok, ce je resolucija na drugem mestu???? Nocem se takoj osmesiti pred prof., nikjer pa ne najdem, kam pase!

Se enkrat hvala za odgovore!

LP

Ti nastavi na 1280×1024, pa bo cool.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close