Q10
Sem totalno brez moči, zaspana, utrujena, brez volje – že nekaj časa…
Pa nimam stresnega življenja…družina in služba je vse OK, 2xtedensko hodim na aerobiko, ob nedeljah na bližnji hrib. Mogoče je kriva prehrana, čeprav jem veliko zelenjave in sadja, predvsem pa veliko sladkarij in veliko drugih dobrot. (pa nisem debela)
Mami mi je svetovala, naj si kupim kapsule Q10, ki menda povrnejo malo moči. Včeraj sem jih res kupila, vendar ko sem prebrala da so namenjene ljudem po 50. letu in srčnim bolnikom, nisem čisto zihr, da je to zame primerno. Stara sem 40 let.
Ali kdo pozna te kapsule in kako delujejo. Ali imate kakšen pametnejši nasvet, da preženem to zoprno utrujenost in zaspanost?
ne vem, kje si brala, da je to samo za ljudi po 50. letu. Jaz imam 38 let in 30 mg kapsule jemljem že 2 leti. Brez njih najbrž ne bi zmogla. Ko sem jih začela jemati, se mi je že po enem tednu stanje tako izboljšalo, da nisem mogla verjeti, da se človek lahko tako dobro počuti. le ojunači se in videa boš, da boš bolje, sladkarije pa tudi lahko malo omejiš, kajti najbrž ti zavoljo tega skače tudi krvni sladkor,
vse dobro
Super zadeva! ti kar korajžno! Jaz vsako leto naredim eno kuro ali dve po 1 kapsulo na dan. Spremembe opazim najprej na koži in dobrem počutju. Aja prvotno mi jih je pa predpisal dr. po operaciji, ko se nisem in nisem mogla pobrat (takrat sem tri mesece jemala po 3 kapsule/dan).
Res fajn zadeva….nič bat! Le celice bodo prišle k sebi :))))
Še nekaj informacij o Q10
Q10 je snov, ki je prisotna v vseh celicah v našem telesu.
Po 25.letu začne količina telesu lastnega Q10 padati, kar se pogosto kaže kot utrujenost.
Dodajanje je priporočljivo zlasti pri bolnikih, ki jemljejo statine, saj ta zdravila zavirajo nastajanje Q10 v telesu. Sicer se pa priporoča jemanje 30 mg “navadnega” Q10 oziroma 20mg Q10 “z povečano vodotopnostjo”.
Q10 ni sintetični proizvod, ampak pridobljen z biotehnološkim postopkom. Lahko potrdim, da se da dobiti popolnoma naraven izdelek, pri tem pa imam v mislih tako Q10 kot kapsulo. Je pa res, da se je treba o tem malo pozanimati pri farmacevtih oz. pri proizvajalcih.
Dalijaa, samo v informacijo, ali veste, da imate Q10 tudi v obliki sirupa in ga kar nekaj otrok uživa po navodilu zdravnikov?
Veliko sreče
SELANA, 04.01.2008 ob 12:46
JAZ SEM KUPILA V LEKARNI
Jaz prisegam na Biostil-mikroenkapsulirani Q 10.
Ne delam reklame, ker nikogar ne poznam, ampak učinki so vidni, iz povsem brezenergjskega stanja, dobiš moč in energijo za delo, za telesno sposobnost, za osnovna opravila in še več.
Sedaj ga jemljem že kakšnih pet let. Je drag, ampak se splača. 48 letnica.
SELANA, 04.01.2008 ob 11:43
Sem totalno brez moči, zaspana, utrujena, brez volje – že nekaj časa…
Pa nimam stresnega življenja…družina in služba je vse OK, 2xtedensko hodim na aerobiko, ob nedeljah na bližnji hrib. Mogoče je kriva prehrana, čeprav jem veliko zelenjave in sadja, predvsem pa veliko sladkarij in veliko drugih dobrot. (pa nisem debela)
Mami mi je svetovala, naj si kupim kapsule Q10, ki menda povrnejo malo moči. Včeraj sem jih res kupila, vendar ko sem prebrala da so namenjene ljudem po 50. letu in srčnim bolnikom, nisem čisto zihr, da je to zame primerno. Stara sem 40 let.
Ali kdo pozna te kapsule in kako delujejo. Ali imate kakšen pametnejši nasvet, da preženem to zoprno utrujenost in zaspanost?
Takoj opustite sladkarije, ker so škodljive.
Forum je zaprt za komentiranje.