Odpor do hrane
Vse kaže, da nama je letošnji december prinesel najlepše in dolgo pričakovano “darilo” – nosečnost. Vsaj upam, da se bo vse dobro izšlo. Menstruacija zamuja 8 dni, boleče prsi in grooozna slabost. Po malem kar ves dan. Danes razen dveh mandarin sploh še nisem dala nič v usta, ker se mi vsa hrana upira. S kakšno težavo sem šla v trgovino nabavljat :). Misilim, da danes ne bova imela preveč romantične novoletne večerje. Na obisk pa tudi ne bi šla, ker potem bo vsem čudno, zakaj ne jem, pijem. Sploh pa si ne predstavljam, kako bo v službi, če mi malo ne odleže. Ko ležim mi je malo bolje. Zelo hvaležna bom za vsakršen nasvet, kako ste se spoprijemale s to začetniško slabostjo. Saj sem je nadvse vesela, samo če se da kakor koli omiliti …
Jap, vem, kako je to.
Tudi moj lanski december, pa januar, februar …..pa vse do avgusta je bilo tako. Tiste sveže pečene žemljice v trgovini so naenkrat začele grozno smrdet, za njimi pa praktično vsa hrana, da o mesu sploh ne govorim, ga niti na slikah v reklamah od štacun nisem mogla gledat.
Edino kar mi je resnično pasalo je bila limonada (sveža “navadna” voda je bila bljak), čisto navadni keksi in spekulasi.
Saj mine. Pri enih prej, po devetih mesecih pa sigurno. Meni se je “že” v porodnišnici vrnil apetit, tako da …
Lep prazničen pozdrav.
prednisone tabs 20 mg prednisone over the counter uk prednisone cream rx
https://prednisonet.online prednisone 5 mg tablet without a prescription
prednisone over the counter prednisone buy can you buy prednisone online uk
Forum je zaprt za komentiranje.