Okrevanje po LLETZ
Operacijo sem imela na sredo, doma sem bila potem še v četrtek in petek, v ponedeljek sem šla normalno v službo.
Dvakrat so mi že to delali in dva ginekologa sta rekla prb. 3 dni bolniške.
Sestrina zdravnica pa je rekla naj po enaki operaciji ostane doma dokler ima izcedek – to je pa lahko tudi en mesec, ampak to je meni že malo pretiravanje.
V kolikem času pa so to tebi 2x delali?
Kakšen izvid si pa imela?
Meni so sicer pred leti že delali klasično konizacijo, sedaj pa imam izvid CIN I-II, pa so me napotili naprej.
Koliko časa si pa čakala, da si prišla na vrsto?
Sori, ker sem sedaj tako “navalila” z vprašanji, ampak me pač zanima, kako to gre 🙂
hvala
Zanimivo.
Jaz imam po posegu LLETZa cin II,pa mi moj ginekolog trdi,da je to normalno-v redu,ter da se vidimo na ponovnem brisu čez eno leto.
Sedaj pa ne vem,ali je moj ginekolog ful zaostal,ali pa so vaši ginekologi paničarji,da vas pošiljajo na poseg LLETZa že pri cin I?
Imam doma kopirano vso dokumentacijo,tako da za svojimi besedami stojim,kar sem napisala.
kir55, 05.12.2007 ob 09:29
Zanimivo.
Jaz imam po posegu LLETZa cin II,pa mi moj ginekolog trdi,da je to normalno-v redu,ter da se vidimo na ponovnem brisu čez eno leto.
Sedaj pa ne vem,ali je moj ginekolog ful zaostal,ali pa so vaši ginekologi paničarji,da vas pošiljajo na poseg LLETZa že pri cin I?
Imam doma kopirano vso dokumentacijo,tako da za svojimi besedami stojim,kar sem napisala.
Ne vem, če je pretiravanje, tudi jaz sem bila na posegu zaradi CIN I, ki so jih spremljale krvavitve ob spolnih odnosih.
Forum je zaprt za komentiranje.