Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izlet v okolico Ljubljane

Izlet v okolico Ljubljane

Vem da se taka podobna vprašanja vrstijo vsak vikend ampak ponavadi, se vsak spomni zadnji trenutek( tako kot jaz) in potem ni nobenih odgovorov!?!
Radi bi šli kam v ( bižnji okolici lj) kjer se da it malo na sprehod,( ne na kakšen karneval ali kam kjer je gužva) da so kakšna sprehajališča kjer hodiš po sončku, tako malo za romantiko zganjat, ker bova že glih ravno brez tamale!
Rabim čimveč nasvetov, tam do 13.oo ure!!
Hvala!!
Lepo sončno nedeljo vam želim!

Če bi rada sončka, gozd verjetno odpade… priporočam Arboretum Volčji potok.
Uživajta!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

nevem kaj zate pomeni izlet? poštena hoja al sam malo sprehoda :))

meni je ful všeč Katarina … se odprlješ gor z avtom … čist do vrha do gostilne Švarcman … pol pa peš do cerkvice sv. Jakoba … ne moreš zgrešit … mal čez gozd 20min … potem po slemenu … vidiš na eno stran gorensko … na drugo pa LJ kotlino … pol pa mal v hribček gor do cerkvice in je ful idilično… gor so klopce in nikoli gužve … nazajgrede se lahko ustavita v gostilni … imajo ful dobre posladke … pa tud kosila.

druga varjanta ki je meni tudi super je Smledniški grad … greš gor peš sicer po gozdu večino .. 20 minutk … ampak navrh je dom … ima oskrbnica ponavadi ful dobre čaje in štrudle … pa razvaline gradu so gor … zame ful romantično :))) … nazajgrede se lahk ustavita še na zbilskem Jezeru … pa na sprehodek tam okrog 🙂

drugač pa za hodit po sončku je meni tudi ful idilično lj. barje …

fino mejta!

B.

HVALA PUNCI!!!!
Zdaj imava predloge še za naslednjo nedeljo, pa naslednjo…
Sedaj upava , da se bo še kdo javil da pomirka tamalo, da jo bova lahko še kam sama mahnila:)))))))
Tako zdaj pa hitro na pot, kam sva se odločila da greva pa ne povem , da ne bo katera izmed vaju užaljena (ha ha) ))))))))))))))))))))))

Tudi vidve se lepo imejta, ti Vladka taaaaaaaaaaaaaaaaaaam daleeeeeč, Barbara ti pa tukaj v Sloveniji bolj blizu!!!
LP

Predlagam Rakitno, čudovita asfaltna krožna pot za dve uri čisto počasne hoje, zamrznjeno jezero, včasih še kočija s konjički, brunarica s toplim čajem.

barbara*,

a lahko napišeš, kje se sprehajate po lj.barju. Večkrat sem že razmišljala, da je tam sonček, ampak enostavno nimam pojma, kam bi se zapeljali, parkirali in potem hodili.

Helena

Helena … jaz sem s tistega konca doma 🙂 mi je tam vse ful zanimivo … barje je ogromno … od Črne vasi (cerkvica Plečnikova) .. do Iga (proti vintgarju je ful lepa ravnina s kozolci ) … pa na drugi strani Borovnica … Podpeč z jezerom … kaj vem … jaz mal zemljevid ponavadi preštudiram … potem pa se nekam odpeljemo in tam raziskujemo … ponavaDI SI ŽE PREJ MAL POGLEDAM KAJ ZANIMIVEGA JE V BLIŽINI (EH ČRKE) … imam en star petrolov atlas kjer so res vse možne zanimivosti posameznega kraja navedene … in pol mal raziskujemo …. čeprav na barju res že dolg nismo bli ..
meni je tud všeč poleti med polji … ko vidiš zemljo kakšna je … skratka … za nas ni ovir :)) lahko si 2 uri ogledujemo sestavo zemlje al pa z avtom vozimo od ene zanimivosti do druge … vse je odvisno od razpoloženja 🙂

baje je lepa pot tudi na Krim … tja še nismo šli … enkrat bomo:)

B.

Hvala za info. Se bomo tudi mi morali počasi malo bolj znajti še s kakšnim zemljevidom 🙂 Na Krim smo že šli, pot je fina, ampak zdajle nas bolj vleče na kraje, kjer ni gozdnato, da se med sprehodom tudi malo namartinčkamo.

Helena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close