Darilo za sodelavca, ki odhaja drugam
Na takšno vprašanje navadno sledijo ofucani odgovori v stilu:
– bon za masažo
– bon za kozmetiko
– bon za toplice
– bon za wellness
– bon za ……………
UPS! Gre za moškega?????
– sliko, ki bo všeč vam in ne bo pasala v njegovo stanovanje?
– uro
– kovček oz. torba
BLJAK!!!!!!
Vprašajte ga, kaj si želi.
Itak mu je verjetno jasno, da zbirate denar.
Jaz sem bila najbolj vesela kuverte in “spremnih besed” ter lepih želja in tega, da smo še vedno v dobrih odnosih.
Mogoče najdeš tu kakšno idejo:
Jaz sem bila najbolj vesela kuverte in “spremnih besed” ter lepih želja in tega, da smo še vedno v dobrih odnosih.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::…..
Ej zogica, meni se ravno podarjanje denarja (koverta) zdi najslabša ideja.
Podarite mu nekaj kaj ga bo spominjalo na vas ali nekaj kaj ima rad, saj ga menda ja poznate???!!
– Majico s kakšnim smešnim – nežaljivim – napisom ali sliko – lahko izdelate sami.
– Par žetonov za trolo, da vas bo še lahko prišel občasno obiskat
– Kupite toliko, kolikor dni je bil z vami (365??) po kakšen spominček – 365 steklenic piva, 365 nevemčesa…pač nekaj, kar bi ga spominjalo na vas
– Pojdite v tehnično trgovino – zagotovo dobite tam idejo. Ali pa športno trgovino? Kolo? Rolerji? Orodje za šraufat? 🙂
Če hočete, da pride nazaj mu kupite uro. Pred leti je bila navada, da se tistemu, ki gre stran kaj kupi, je bilo pa prav zanimivo -trem smo kupili ročno uro, vsi so se vrnili nazaj.
V naslednji službi smo punci prav tako kupili uro, se je vrnila nazaj.
Zdaj se pa se odločite, ali mu kupite uro, če bi ga radi se nazaj, ali kaj drugega.
majna*, 26.09.2007 ob 12:36
::::::::::::::::::::::::::::::::::::…..
Ej zogica, meni se ravno podarjanje denarja (koverta) zdi najslabša ideja.
Podarite mu nekaj kaj ga bo spominjalo na vas ali nekaj kaj ima rad, saj ga menda ja poznate???!!
Meni je jevno najbolj ustrezala gotovina, pa kaka mala simbolična stvar. Če je bilo samo “pravo darilo” je žal tako, da ni bilo pravo zame in je postala praholovec ali predmet, ki je bil sicer dobronameren, pa ne veš kaj z njim. Pa ti gre na živce, ker v nadaljevanju pomeni odvečno kramo v stanovanju
Anonimno 2004, 09.06.2022 ob 19:03
Pozdravljeni.
Še bo kakšna pomoč?? Sodelavec kuhar gre drugam delati, kaj mu kupiti? Prosim za pomoč.
Kuharju veliko pomenijo noži. Mogoče kak specialen nož
v trgovini Osterrob na Tržaški 2, LJ. Drago , ampak za pogledat. Izbira da se ti zmeša
Forum je zaprt za komentiranje.