Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TELOVADBA ZA OTROKE-KRANJ

TELOVADBA ZA OTROKE-KRANJ

Ali kdo ve za kako telovadbo za otroke ( 2 leti ) v Kranju, razen Aerofit, ki jo ima že ob 15:30, kar je prezgodaj.

Ušesek

Osnovna šola Jakoba Aljaža (ali Matije Čopa) – ne ločim, žal, je pa tista, ki nima zraven športne dvorane. Telovadba je organizirana v okviru ŠD Kranj, vodita pa jo dve luštni punci.

Telovadba je ob ponedeljkih ob 18.00, traja 1 uro. Cena je 14.000 SIT za celo leto.

Se pa veliko igrajo, sploh družabne igrice, skačejo na trampolinu, delajo prevale, skratka naš uživa.

LP

Hvala za odgovora, v OŠ bomo šli pogledat, vita center pa ima v skupini samo po 5 otrok, a ni to mal malo ? Jaz bi rajši, da je več otrok.

Tako, da če kdo še za kaj podobnega ve, se priporočam.

Ušesek

Mi hodimo v Vita center in nam je super. Res, da je tam okoli pet otrok, včasih tudi več. Meni se zdi, da je pet ravno prav, pa naša pika cel teden komaj čaka, da gre spet na telovadbo.
Lp

Ušesek, v naši skupini je otrok okrog 10.

Koliko točno pa ste stari, naš je 25 mesecev, a je to OK?Ali ste starši zraven?

Če sprašuješ mene, so otroci stari od treh let do petih let (+, – kak mesec). Vaditeljici nimata radi, da smo zraven in tudi nismo. To pa iz razloga, ker potem otroci ne sodelujejo, ampak se obešajo po starših. Seveda pa ni nobene težave, da si npr. prvič in drugič zraven ali pa da si zraven, če otrok noče biti sam tam. Jih je pa luštno gledati, kako sodelujejo.

Moja otroka sta že malo večja vozila sem ju v Stražišče sedaj se imenuje Prosport.V skupini je več otrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close