Internetne klepetalnice
Sicer sem že dolgoletna uporabnica interneta, ampak vse moje internetno odvisne potrebe sem do sedaj zadovoljevala na forumih med.over.net. No ja, po tolikem času se človek vsega malo naveliča.
Zdaj pa odkrivam, da obstajajo tudi klepetalnice, ICQ, IRCi in podobne zadeve….
A lahko, prosim, kdo na kratko razloži, kaj točno to je?
Kako poiščeš klepetalnico in se vključiš vanjo?
V kateri klepetalnici sodelujete in kaj tam klepetate ter o čem?
Nekje sem slučajno zasledila, da ima med.over.net tudi klepetalnico, pa je ne najdem…. Kako priti do nje?
Milena, pri nas uporabljamo tudi ICQ. Med drugim je zelo v redu tudi namesto mednarodnih telefonskih klicev.
Na tem naslovu si poberes programcek, se prijavis:
Kar potrebujes za naprej so se stevilke oz. vzdevki ostalih uporabnikov. Ce zelis, lahko pustis stvari odprte in se pustis najti kaki klepetulji, lahko pa klepetas samo s tistimi, ki jih sama izberes in jim posljes svojo icq stevilko. Ce zelis preveriti delovanje, mi poslji svojo icq stevilko na mail, z lehkoto sem poskusni zajcek, skodilo mi ne bo 😉
Za druge klepete ti bodo pa drugi se kaj napisali.
Včasih sem ogromno hodila na razne klepetalnice. Je pa odvisno za kaj se uključuješ vanje. Ponavadi so vse bolj “sumljive”sorte:)) No razen razni massingerji, kjer se itak ponavadi pogovarjaš z znanimi osebami.
Jaz sem včasih hodila na interblod, irca,,,,
Zdaj dobim pa vse informacije ,ki jih rabim tule ali na RR.
Drugače pa nekatere moraš inštalirati na računalnik , nekatere pa so
na različnih internetnih straneh, ki jih najdeš z iskalnikom.
Na njih pa se pogovarjajo v večini neumnosti, vsaj z neznanci:))
Druga reč pa je če se tam zmeniš z nekom ki ga poznaš, saj lahko hitro komuniciraš; hitreje kot preko pošte.
Pa obilo zabave ti želim:))
lp
Jaz osebno sem se na chat navezal, ko sem začel uporabljati Opero namesto Internet Explorer. Tam je klepet ze nameščen v osnovni paket Opere. Sedaj sem si našel prijeten krog ljudi iz cele Ex Yu in prijetno kramljamo o vsem mogočem. Postali smo že pravi prijatelji le še v živo se nismo videli. Dopade se predvsem to, da smo vsi stari okoli 30 let. Kar na chatu ni lahko saj je večina populacije še od mleka pod nosom.
Forum je zaprt za komentiranje.