Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izbira barvic

Izbira barvic

Katere barvice se vam zdijo boljše za prvošolce: Giotto ali Maped-Color Peps?

oprosti, ampak jolly so bile vedno najboljše. vedno smo kupili tudi kakšne druge, pa smo na koncu priznali, da so za OTROKE jolly najboljše. prodajajo tudi posamezne.

Faber Castell

Nam so Faber Castell daleč najboljše pa so res ogromno v uporabi, ker tamalega poleg risank zanima samo risanje :-)) Imamo tist ta velik komplet 36 barvic z bunkicami proti drsenju in so res super.

Lp, Ajs

Iščem trioglate barvice, trioglatih Jolly nisem našla nikjer, čeprav vem, da obstajajo. In dvomim, da so samo Jolly kvalitetne. Faber Castel sploh ne poznam. Bom pogledala, če se dobijo trioglate.

Tudi Jolly ima različne, one debelejše so super, tanjše pa ne.

Če jih lahko preiskusiš – najboljše so tiste, ki puščajo najmočnejšo sled.

Jaz sem debele, trikotne, dvobarvne (dve barvi, vsaka na enem koncu) kupila v DZS. Super ferby duo, od nemške firme Lyra. So enkratne.

v prevem, drugem in tretjem sin skozi uporablja barvice staedtler, so malo dražje.misli da je 12 barvic starih 3800,venda so trikotne,izredno amstne in se ne lomijo ob šiljenju.se dobijo take debele in potem lahko kupuješ vsako barvico posebej, če se katera izgubi slučajno:))

Že 2 leti prisegamo na farber castell. Ko sem mu proti koncu leta kupela ene druge, je bil zelo razočaran in naročil, da morajo biti vedno samo farber castell, ker se fajn poznajo, nič se na lomijo…
Lp

Že 2 leti prisegamo na farber castell. Ko sem mu proti koncu leta kupila ene druge, je bil zelo razočaran in naročil, da morajo biti vedno samo farber castell, ker se fajn poznajo, nič se na lomijo…
Lp

Faber castell so trikotne – tudi za nas najbojše.

Giottove trikotne so se mojemu sinu dobro obnesle. Tudi lomile se niso. Skratka, nič se ni pritoževal čeznje, pa še fino je, ker ima prostor, kamor lahko napišeš ime.

No, moja 4-letnica še ni občutljiva na firmo;)) ker jih itak zgubljamo po tekočem traku. Sem pa prejšnji teden peljala v šoping nečakinjo, da si je nabrala potrebščine za 3 razred pa je izbrala barvice Stadtler – tiste debele. Pravi, da so super in da ji zdržijo celo leto. So pa kar drage – tisti ta srenji komplet (mislim da jih je 15 ali 20 noter) stane okoli 20 eurov!

lp,
M.

Lp, T.M.

Mi smo debele trikotne kupili v Hoferju. Imamo jih že eno leto in so zelo dobre, ne premehke in ne pretrde. Čisto druga pesem kot Giotto, ki so bile enkrat sinonim za dobre barvice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close