Mercator pika kartica
Pozdravljene!
Imam vprašanje glede Mercatorjeve pika kartice. Sem lastnica tazelene, s katero plačujem nakupe, poleg te pa imam še eno družinsko, s katero plačijejo člani moje družine. In ta je pred dvema dnevoma izginila z mesta, kjer imamo spravljeno zadnje dni. Če pustim ob strani vprašanje, kam je izginila, me zanima naslednje: na tej družinski je bilo okrog 20 pik in skupaj s tistimi z moje kartice jih je ravno 250. Izkoristiti jih je treba do ponedeljka.
Vprašanje, ki mu ne vem odgovora: ali imajo v trgovinah mercatorja zabeleženo število pik s posamezne kartice, da bi koristila ta drobiž preden jo prekličem? Vem številko kartice, bi mi to kaj pomagalo?
pozdarvcek,
ne vem sicer odgovora, ampak meni so vedno pomagali na njihovi brezplacni stevilki (kot da delam reklamo:)))), vsaj usmerili so me naprej…
hm…ne nejdem une cifre, so spremenili stran….
poskusis lahko
Informacije o izdelkih oziroma storitvi:
* Območje mestne občine Ljubljana:(01) 236 34 06
* Območje mesta Maribor z okolico:(02) 333 50 01
* Območje mesta Celje z okolico: (03) 426 80 40
* Območje mesta Koper z okolico: (05) 663 68 30
pa lep dan!
Potrebuješ obe kartici, drugače jih ni možno prenesti. Poišči po stanovanju, kam ste kartico založili, drugače pa vnovči pike, preden javiš na Merkator, da ne veš kje je druga kartica. Pri nas je bila ena pred mescem odtujena (smo javili na Mercator), na družinsko pa smo pridno še naprej zbirali pike in nič zapravljali, tako da je na kartici v tem bonitetnem obdobju 320 pik. Ko sem urgirala na Mecator, kdaj bodo na družinsko prenesli pike z ukradene (tudi približno enak znesek, kar prinese dobrih 100Eur bonitete), mi je referenntka povedala, da sta že od prijave obe kartici blokirani, da mi pike, ki jih redno tedensko (očitno kljub blokadi)lahko nalagamo na kartico ne bodo koristile in da jih zaradi blokade (družinska in navada kartica sta povezani skupaj) ne bom mogla koristiti in da jo lahko vržem v smeti.
Pa sem mislila da se bomo z najboljšim sosedom razšli na lepši način. Tako pa… grem h konkurenci…
Forum je zaprt za komentiranje.