Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trening

Trening

Upam da ne bo zamere ker treniram…

Najprej za mojo muci…

Potem za zajčija….

pa za ostale tud….

samo lepo prosim brez zamere, treniram res in upam da mi bo ratal..

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Uhh slab trening… brez zamere

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Noch ein mal..

nč obupat , kar lepo še poskušaj ! Le tako se boš naučil :))))))))

ma dokler mi ne rata…

vztrajnost je lepa čednost :)))

:-)))))))))) in v čem je problem hehehe

Hm , murni , odkrito povedano jaz tega ne znam , oziroma sama še nisem probala . Ti pa povem , ko smo se mi učili tuki gor pisat v barvah , je bilo sila zabavno , dolgi posti samega treninga .
Če bo še kdo uletel sem gor , ti bo lažje povedal , ker ostali znajo .
Jaz ti lahko le fajn stiskam pestke , da ti bo ja uspelo , bo zajček potli slikice gledu :))

Trma je tud za neki dobra ANEEEEE…

Absolutno ! Ampak le v takem smislu , kadar želiš nekaj doseči veš .
Nekaj , kar je potem zate lepo in za druge seveda , kar pomeni ne trma v smislu kuhanja mule hehe..
a ti gre zdaj ? se še trudiš ?

No bom še kej probal, sicer pa je moja trma namenjena izključno takim rečem….

Veš rad bi muci eno slikco tuki gor naflikal, prej ko pride ;-))) pa ne vem če mi bo ratalo… sicer pa enkrat letos bo že :))))

jah nič , kar lepo nadaljuj…
upam , da ti uspe…
jaz grem zdajle malo likat , pa se vrnem kasneje…
papa

če je naslov pravi… bi moralo delovati 🙂

naka :))) pa n’č :))) no dam pa eno drugo slikco sem gor :))

pa še en zanimiv link:

pa še en.. lep večer :)))

Jani ZAUH pa roka,

eno vprašanje, no morda dve, ker vidim da obvladaš…

pri vstavljanju naslova mora bit cel in to od http naprej in vse skupi v navednicah, pa presledki pri IMG, malce mi neki ne štima…

Pa hvala za odgovor že v naprej..

Hvala barbi vseeno, sej verjetno sam kakšen presledek men manjka (mislim u vnosu slike:))) ) bom že pogruntou, sej sem odprte glave, najbl pa zdej ko zeham…

… ne gre iz vseh spletnih strani … in tole je pač ena tistih iz katerih ne gre :))))) drugače daš pa takole …

B. gre tudi ninat .. lepo nočko gmajnica !!!!!

hoj 😉 sej ni nobena umetnost …

gor sem ti hotla napisat pa sem preveč skupaj in je skočilo vse skupi v “slikco” :)))

glej tkole …

.. no upam da se bo zdej kej razbralo :))))

eh :))))))))))))))))))))))

daš

Pa mi je vztrajnost le pomagala, pa hvala ti barbi, tisti SRC mi je manjkal…

Lahko noč tebi tud…

Muca, slikica je pa sam zate… :)))))) *******

Še ena za Muci in Zajči…. hehehe ne mi zamert, ker mi je ratal….:))))

Tuki sta pa obe :))))

no vidiš… skupaj smo močnejši a ne :))))) Važno da je ratalo, zdej ti ne bom več razlagal, kaj moraš napisat, je pa manjkal tisti src ja :)))

Dobro jutro murenček in lepo nedeljo :)))

ojla Barbara 🙂 Dobro jutro :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close