Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še en dan…

Še en dan…

ki bo minil brez foruma….. Drušna, želim vam en krasen dan, veliko lepega, veliko sončka in enega velikega cmoka za punce.. za fante pa jasno.. zauh :))))

Mejte se krasno in se beremo… popoldan verjetno kej :))))

Jani

Dobro jutro

Ja madona. To pa bo plača he he he

Zauh Jani

Jani, mej se, res se fajn mej, kjekoli
boš. Marbit ti bo pa tam še lepše ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pa čimveč na primitivizem misli he he he

Ola Jani gre sigurno spet na progo…pomoje se bliža finale vsega……hmm a mam prau?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ahaaaaaaa, sam sem razumela, da je to
nekje tam v februarju, nekje sem to ziher
prebrala ….. Sicer pa, kadarkoli bo, naj bo
zanj in za ostale, ki se trudijo, več kot uspešno!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aja no muca pa šteka poča…hehehehh
mogoč majo pa generalko ….:)))

Al pa prebira spet tisti žepni priročnik..k mi čist jasen spet ni,če je to to!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Dobro jutro gmajnarčki !

Jani , torej si na spisku manjkajočih oseb.
Opravičilo sprejeto, le vrni se hitro :))

Čau mucka in Mariči, pozdrav Sebi…

Jani po moje je zasut v službi…seminarji itd….
pismo saj res, kaj je pa s progo ??

ooo zajček *****:)))))

Ha, ha, ha, muca…
ti si moja usoda :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hej, muc, lep dan , miren in speven , tudi v sluzbici….ojej, kako sva na istem :))))))))))))))

heheheh kulll:)))))

CMOKAAAA********

Tudfi tebi en lep,lep dan……jest pa moram v službi dons malo daljšat,tko da….heheheh kaj češ …

Život je takav čupav i dlakav…..

CMOKA *********** tudi tebi !
Do kdaj pa moraš biti danes ?

Pol ure dlje..pol 4……:))))

dolga , pismo rosno.
oki, lepo se imej !
papa

en orto lep dan tudi Jani-Čar..ju ne de:)))))))

Cmoka Vornih

Jani zauh zauh….

Se tudi jaz aboniram za takrat. Čau.

evo Tony Sailer :)))))))))))))))))) zauh 🙂

Jani je zaključil s seminarjem, zdej ga pa čaka delo… delo… delo… delo :))))

Lepo popoldne Toni :))))

Jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii!!

Ahooooooooooooooooooooojjjjjjjjjj!

Si tuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??????????????

ja evo Mariči… rertoriko smo oddrgnili, zdej še neki dela.. potem pa.. šibam domov :)))

Retorično ugotavljam, da je Jani tle bil, zdej ga pa ni !

Mislim, da bi tole lahko uvrstili v retoriko…odgovor na vprašanje a je Jani tukaj, je možen na dva načina….

1 – Ne, ni ga,

2 – Janija sicer ni, ampak je pa bil in še pride…a lahko kej pomagam ?

ma Jani je skos tuki.. do ene 6. pol šele jo bo zbrisu dam :))))))

Retorično vprašanje za razpravo bi bilo lahko: Kaj neki Jani počne.. da je pa ga ni tukaj :)))))))))))))))))))

Super. Se vec taksnih dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close