Čez pol ure se začne…..
Najdaljsa zurka letos !
Brus je nervozen, ker bo na Japonskem in v Koreji, ampak, kaj cem, izgleda da denar kupi skoraj vse. Wellcome svetovno prvenstvo v smucarskih poletih – Tunizija 2005, to je priblizno isto.
Puscam ob strani komentarje okrog POP tv in pravic prenosa, ter raje recem dve okrog samega tekmovanja. Verjetno, dokler bom jaz ziv, ne bom vec docakal, da bi Slovenija igrala na tem prvenstvu. Zakaj? Dajte skupaj naso celotno reprezentanco, pa ne bodo vsi toliko kesa vredni,od enega Francoza, ki je na klopi. Nasi nasprotniki – Spanci naprimer, imajo REGISTRIRANIH nogometasev – drzite se : 2,485,000 !!! A je potrebno kaj dodat?
Zato mislim, da je kaj drugega kot ponos ob uvsrtitvi tu nepotreben in
vprasanja v stilu, kaj lahko storijo. SRECNO FANTJE, Brus vas bo cakal na
Brniku, pa tudi ce boste izgubili vse tri tekme.
Pa se napoved.
Ker je to tako kot tri krat tri, ne bi zelel napovedovat nic. Upam se samo,do
cetrt finala : Francija, Brazilija, Argentina, Spanija, Anglija, Italija,
Portugalska, Nigerija.
Tri od teh so zal v skupini F in tako ene ziher ne bo, a pac tu nekje.
In moji favoriti: Mislim, da bo se bo zmaga odlocala med Argentino, Brazilijo
in Francijo, najvec moznosti dam slednji. A ce bi poslusal srce, potem bi bili
prvaki Brazilci ali Portugalci. Poleg Slovenije, seveda.
Reci N kot Najboljsi smo: NAJBOLJSI SMO !!!!
SLOVENIJA GRE NAPREJ !!!!!!
Bruce….. ker sem s časom na tenko.. bi rekel samo to: naši fantje so s tem da so se uvrstili na SP, naredili vse. Tako, da če osvojijo eno točko , al pa nobeno, al če dajo en gol, al pa nobenga, zame so carji!
Jani zdej gre dam, pogledat, kaj mi delajo bratje Francozi!!! Lep popoldan vsem skupaj :))
ja veš .. ko sem hotla tam v aziji razložit folku kje je slovenija . nobenmu ni bilo nič jasno … kaj za vraga mate tam v sloveniji takega .. da bi se vas dalo prepoznati :))) .. no .. to je bilo lani aprila … pa potem končno nekomu kapne .. uh .. valda .. Katanec :)))))))
no .. kasneje smo samo še govorili .. da smo iz slovenije/fuzbal/katanec državice .. in vsi so vedli .. pa ne kje in kaj smo … vedli so .. hehehe .. da smo face :))) .. no tolk o tem :))
drugače pa … ja fuzbal je zakon … sploh če naši špilajo :)))))))))
B. ki bo tudi gledala .. fuzbal 🙂
Ampak a se je mar že začel..hehehee
na fuzbal me pust! na fuzbal me pust! Ljubca moja draga….
na fuzbal me pust..na fuzbal me pust..
da naujo rekl (vidl)da sem copata…eheheh
juhu!!
Jest bi tud šla na fuzbal…..sam pri nas ni noben šport za gospoda aktualen..:((((((
Aja, saj res, hehe, navali na enga unga v grmovju. Če bo kaj reku , pa reci, da si mislila, da se je že začel….:))))))))))))))))
Ma je lepo vreme danes, pa mora biti pri vas zelo lepo.
muci, zajček gre zdejle na tržnico, pa v štacuno, in ti zato tuki limam cmok, pa se bereva potem ! Danes imam kar voljo se potikat okrog, po dooolgem času…..
cmokija *****
Forum je zaprt za komentiranje.