Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Halo kokošnjak in ostali gozdarji

Halo kokošnjak in ostali gozdarji

Hello folks..

Pa kje ste vsi skupaj.
Nisem vas našel sploh. Po pravici povedano sem se čisto
izgubil v tem gozdu. In sem taval in sem taval, jokal in stokal, pomoči
pa od nikoder!!
A se samo po “luknjah” takšnih in drugačnih skrivate a’l kva je zdej to.

Če ne drugega pa en lep spomladanski pozdrav vsem:
živalcam
žvircam
in ostalim, ki bodo to šele postali..

Btw – a me je kdo sploh pogrešal, pa pisati sem vas naučil v barvicah hehe…..

Nimam podpisa, ker sem zajec.

Bok zajčina!

Pomlad je tak cas, da se malo razbezimo po gmajni, ker vsakdo najde kaksne svoje opravke, pa naj bodo delovne, se boljs pa ljubezenske narave..

Lahko bi se ze vseeno naucil podpisovati, ceprav si zajec…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Zajec brez podpisa! Nikita bo sigurno hotela tvojo identifikacijo.

Lili se ne sanja kdo je Zajec

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Absolutno !

… kjer sem na inšpekciji – do tega trenutka mi je manjkal en petelin do broja .

Nikita glih ne pogreša petelinov , ki mislijo , da znajo edini v kokšnjaku kikirikat

Živjo vsem skupaj…

Ja imaš prav g. Ježek pomlad je resno čas ljubezni.

Lili sicer protestira, da ne ve kdo sem … Predraga Lili – jaz sem
stari Zajec, ki je ostale živalce učil pisati v barvah, tako in drugače..

Evo prilagam moj podpis, kakor vem in znam..

Lepo se imejte še naprej in ljubite se, da boste ljubljeni….

Zajec13

Premalo Zajec, premalo !

lp, zajček

Pozdrav vsem gmajnarjem….Tudi tebi zajec!!Čeprav ne vemo kdo si..Pa kaj!!Mogoče še bolje…hihihi

Lep dan vsem..ZAjčku in Jniju še poseben lubček,ker vem kako hudo je če si bolan..*******

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja, hvala muca. Vsako jutro, in vsako noč žarim ko zvezdica :)))))))
Zdajle se res malo težje vlečem okoli….

lupčke za !

Dober dan tudi tebi mačkica..

Kaj sem moram predstaviti s polnim imenom in priimkom:
Ok pa naj bo:

Moje ime je: Franc Košir
in sem : iz kmetov koma
ampak sem: zelo ponosen na to!

Še kaj ??

Lepo se imejte!

heheh Francek na lubija cmmmmmmmoookkkk******
P.s. tud jest sem s kmetov doma,pa ugani Franca mi je ime..aja podpisa pa tud nimam,slabo si me naučil,pripopati slikice in pisati v barvah..a se da zakupit privat ure inštrukcij…????

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Zajec, se te spomnim. V bistvu si v mojem lepem spominu od takrat, če se ne motim, ko sem pekla praznično potico po mucinem receptu. Njami!

Sem te le hotela pripravit na Nikitkin morebitni napad.

….. seveda – trikrat se pokesaj za vse tri laži !

Nikitka ne verjame glih vsakemu zajcu

Ne ” morebitni “, glede na tišino, se le – ta, tudi pripravlja…..
kolikor poznam šefinjo !

lp, zajček

Hja res ja..men je pa kvas vzhajal..heheheh Tud jest mam lepe spomine…

No, Lili, kaj sem pisala spodaj , za našo šefico, a ?

Nikiti cmoke !

Pol je pa Liliki vse skupi ” dol ” padel :))))))))))))))), ne vem še točno zaklaj, hehehehh…

He , he , babe !
A vam je vseeno , če vam neki zajec pošilja pozdrave v kokšnjak ?

Nikitka se po potrebi in situaciji lahko identificira s kačo , muco , tudi slonovsko zna tacati , pa ko noj zarine glavo v pesek , se ko bik zaleti v rdečo cunjo – ampak perja pa ne spušča , o ne , tega si pa ne pustim pripisat

Tudi mene je tale kokošnjak ” zbodel ” ! Že sinoči ! Pa še neki, tudi sama nimam rada nobene podobnosti s perjem, tako, ali drugače !

Dobro jutro vsem,

dežek je spet začel škrebljati. Sem ravno poslušal napoved za praznike – ta vikend bo bolj slab, potem par dni lepo, pa spet ena motnja, skratka nič stabilno ne bo. Včeraj me je zgrabilo, da bi za 1.maj skočili kam na morje.
Pa ne boste verjeli – Istra je praktično že zasedena, apartmaja ne dobiš, samo še hoteli so ostali. Žena pravi, da bi šla rajši v apartma, ker si tam bolj zase , pa kuhaš lahko kakor ti paše.

Zajček in Jani, upam da sta boljše.

Zajec, tebe pa ne poznam.

Mišon

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Uff tud jest mam podobne želje,rada bi kar nekam šla..nak sma zdej ne bo možno..al zarad zasedenosti ali pa zaad bolnih sončkov..:((((( bom kar jokala…šmrc šmrc..

Naša tamala skoz neki kašlja, tko da bi bilo dobro, da jo mahnemo na morje.Klima je tam boljša, pa tudi če bo dež.

Če bi bil mišon Lili malo bolj poznan, bi ga povabila s seboj na skalco. Je en apartma še frej :)), pa žena bi lahko po mili volji kuhala, pa žurke bi lahko imeli, da bi se skalca tresla, pa mišon bi papal ribice, ki ji bo Lili ujela, pa… uf, kaj vse bi lahko mišon doživel, če bi bil Lili malo bolj poznan :))

Lili gre čez 3 dni na skalco

Madoniš tud moja dva sta boga..kašelj bronhitis-laringitis noro..ne me rajcat k bom res nekam mahnila tja dol…

Hvala za povabilo Lili. Kje pa je ta skalca ? Samo če boš že ti tam, a bi bil prostor za nas 3 pa pol ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close