moj zajcek
Dragi moj Pepi!
Tukaj sem, oglašam se ti le toliko, da ne boš skrbel, potem grem peljat kužka na večerni sprehod.
Moram ti povedati,da danes mi je hudo, res hudo. Pa ne zaradi tačke, marveč zato, ker nisem tam, kjer sije sonček, kjer je danes na kupu veliko topline, iskrenosti in prisrčnosti. V to sem se prepričala !!! No, in ravno zato, mi zastajajo besede, ne morem pisati, preveč mislim na njih.
Nisem pa bila poštena do tebe, da sem dovolila, da te je zaskrbelo zame.
Vendar, iskreno, tudi ti si v mojih mislih danes.
Cmokec, Jana
Tudi pri nas je mraz, da ni uses za ven pomolit… Pa se eno veliko jezero megle je pod mano… Upam, da bom danes do vecera kaj obiskal tvoje drevo, hehehe.. Imej se lepo, kaj dobrega skuhaj druzinici, dobro premigaj tacko, potem pa pocni tisto, kar ti je najbolj vsec…
en vroc poljub, da ti segrejem mrzel smrcek,
CCCmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooKKKKKKKKKKKKKKKK,
Pepi
Hm, odgovor ti dolgujem, glede kužka. Ja, mislim, da mu je res lepo. Glede na to, da so živali čisto odvisne od nas lastnikov, kako veliko je naše srce, glede na to, da si same res ne morejo pomagat, potem sem na pravi poti..
Tudi tu je še vse v megli, pa čisti mir v okolici, nikjer nikogar. Ja, glede na to, da nisem včeraj nič pametnega storila, moram danes pošteno pljuniti v tačke, da bo kaj narejeno.
Tudi tebi vroč cmokec in nasvet, nikar ven dokler ne bo sončka!!
LP, Zajček
Forum je zaprt za komentiranje.