Našemu Sašotu – vse naj , naj , naj…
Ljubi, preljubi Sašk. Dolly Paton, roj. 1946, je dejala:
“MENIM, DA SE MORAŠ SPRIJAZNITI Z DEŽJEM, ČE HOČEŠ VIDETI MAVRICO.”
Zdaj vem, da dežuje zato, da nam ti svetiš kot mavrica: v neštetih barvah, z neštetimi odtenki in pododtenki barv. Ti si naša mavrica, zato smo se vsi sprijaznili tudi z dežjem.
Ne moti me, ko pade dež in srečna sem, če in ko uzrem mavrico. Zdaj vem, da si mavrica ti in zato – hvala ti, ker si!!!
VSE NAJBOLJŠE, VSE NAJLEPŠE, EN VELIK KUPČEK SMETANE!!!! TI PRIŽELIM DANES, JUTRI, POJUTRIŠNJEM, NASLEDNJI TEDEN, NASLEDNJI MESEC, NASLEDNJE LETO ……..
Sašk, enega cmoooooooočka za uho!!!
Mariči
Dragi Saso,
Sele zdaj sem opazil, da sem se spet zaklikal. Ocitno me je Kaja pritegnila, hehehe.
Vidim. da je bilo s Sandro enako, ona se je pa na Janija nalepila… Mislila sva oba na tebe z najlepsimi zeljami…. Vse zazeljeno naj velja, za poljube pa naj dame poskrbijo!
Ti si po dusi pesnik, Kaja pa se tudi skoz praznuje, zato vama obema za rojstni dan posiljam to Menartovo Odisejo, ki je po moje primerna aluzija za vsak rojstni dan po Kristusovih letih….
Zalij ta dan z refoskom, meni enim od najljubsih vin:
Mnogo je že bilo,
mnogo bo še prešlo.
Sredi morja temni
parnik in dalje gre.
Luka je tam za njim,
luka je tam pred njim;
v nebu neurje spi,
v morju je noč vode.
Parnik pa dalje gre;
pena mu v kljun bobni:
mnogo je že bilo,
mnogo bo še prešlo…
Prisrcen pozdrav,
Pepi
Od srca in duše – hvala.
Pa še par besed o včeraj.
Žal vas moram razočarat, ker ni bilo ravno nekega dvigovanja čašic, kupic in podobno lepih zadev, ker so me pri starših včeraj zakačili za pomoč pri meni najbolj osovraženem delu – kolinah.
Pokončali smo štiri prašiče oziroma svinje in povem vam, takoj menjam en dan kolin za sedem dni gozda. Samo kaj, ko je potem pršut in še kaj drugega tako prekleto dober…
Je bilo pa očitno, da mislite name, ker je šlo delo hitro od rok, (kako morbidno to zveni v tem primeru), za kar se vam lepo zahvaljujem. Izgleda, da je ta mavrica o kateri govori Marija, delovala pozitivno….
Bi pa imel še par posebnih zahval…
Andrejka,
kot avtorica tega prispevka, me veseli da si bila prva in da si sprožila positive vibration zame, da je bil dan lepši….
Perla,
težko opišem veselje danes zjutraj, ko sem videl, da si zopet z nami.
Upam, da ti ne bo več nagajal modem, da se te bomo lahko veselili….
Kaja,
tudi tebi extra zahvala, za razglednico, čestitko, itd……..
Allegra,
hvala za telefonsko voščilnico.
Ko si me klicala, sem ravno nesel iz dvorišča v hišo eno svinjsko polovico, tako čez eno ramo, v drugi roki pa mobitel in debata. Kako je ta prizor komentiral ortodoksni kmečki živelj okoli mene, pa raje ne povem……
Ljubi Sašk, še enega cmoooooooočkaaaaaa, ampak, da si mi zdaj tule zraven, bi te od strasti kar zdrobila, verjemi ali ne. Ne vem, kje sem bila včeraj v nabavah, spomin me je zapustil, ampak nekaj je moglo priti vame, ker me kar raznaša in dviga od tal!!! Čao,
Marija
Forum je zaprt za komentiranje.