Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo za ANO-27

Samo za ANO-27

Čakam te!

Tako gre to!

Uf, uf, ah, oh, ih, a tudi mene kdo čaka? A gre tudi tako?

Ej, sinjeoki, po vseh forumih moraš iti, ne le na tega ali na srednja…. moraš to objaviti tudi na knjižnih moljih, kdo ve, nekje bo že lahko prebrala?!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Če lahko primaknem svoj aluminijast piskrček, ali morda tudi mene kdo čaka proosiim?

Lp, Jana

Marija, jaz te čakam!!

Ja, ljubica, ampak ti si …… ali si – sinjeok-i?
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No, nisem, ampak saj je vseeno, tudi jaz te lahko čakam, nima veze….

Sej nisem tako resno mislil, vesel sem da sevsi javljate in da malo skinemo turobo. No dober je komu všeč komad od Zablujene generacije Super boy ali pa Pozitiv vibrejšen. To z sinom (ten jerss) najrajši rolava, seveda polg Avsenikov in Slakov

Tako gre to!

Jaz je ne poznam, daj malo zapoj prosim.

Jaz srcek,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

No, ljubica, pol pa čaki, pa čaki, pa še mal počaki, pa boš ziher tud’ dočakala! In – ko se ti prikaže Marija, ej, boš imela o čem pisati!!!
Marija

Ej, pa nisem mislila sebe veš, Marij je več – vrst ……..
M.

Tako gre to: “Nekej kot pozitiv vibrejšen, neki kot pozitiv (par krat ponoviš). No super boy gre pa nekako tako: “Po žilah mi teče kerozin, ker jaz sem super boy……” Mislim treba je gledat mal videospotnice zvečer ne pa dnevnik. Ane pa niiiiiiii, smrk, smrk,…..Sicer pa je vaša družba še boljša….,ja ,ja

Tako gre to!

🙂
Upam, da bom dočakala !

HVALA BOGU !

tO, pepi sem čakala, te besede.

a rabiš njeno telefosko ?
Ti lahko mogoče pomagam….040/388-083 pa hitro pokliči

… kakor da svet pred mano leži
čas je zdej na moji strani
dogajajo se le dobre stvari
ali čutiš tudi ti ….

JANIIIIII … DEJ POMAGI !!!!!!!!

Sicer Zablujence obožuje moj 3-letnik .. vzame kitaro in nažiga …

neki je kot pozitiv vajbrejšan
tum tum tum 🙂

tole pa je lep začetek dneva :)))))

Barbara.

ps, Ana mogoče še spi !?!?!?!?!

Si me prepričal, bom gledala od zdaj naprej videospotnice, oki doki.

Pa še to. Lepo ste pojčkali, pridni , pridni.

Ma, bolj jo obladaš Barbara kot jaz. Ne vem zakaj, ta pesem mi spet požene kri po žilah tako kot pred petnnajstimi leti, ko sem norel za Yzoojem, Clashi, Kissi pa seveda legendo ki jo obužujem še danes: Bruce Springsteenom.

Tako gre to!

pA JEST BI TUD ČAKAL, ČE JE TO ZEJ MODERNO !

OKI, postav se v vrsto.
Saj smo navajeni čakat…….kar bo, pa bo !

a TI TUD ČAKAŠ ?

pravijo ,kdor čaka …………………………………..NE DOČAKA

Ja, kaj zdej čakate. Ane ni, sej to je jasno.

Tako gre to!

zakaj je ne pakličeš…….heheheeh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close