Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek samske

samske

Marija, Kaja, Perla, Frucka, Sandra – kakšen je vaš status? Samske ali vezane? Če ni preveč osebno seveda.

O ti firbec, ti.

Na vso srečo (tvojo, ljubi prijatelj!!!!), sem jaz vezana, na vso srečo nas vseh pa ……tudi nisem !!!!
Cmooooooooooooookkkk!! (Uf, kako paše, paše, paše!!!!)
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ti skrivnostnez..mene majo doma z spago prvezano..ampak se rada mal odtrgam..hihihi

Ja, ja Perli, sej to je tisto. Bolj, kot nas vežejo, bolj se nam s ketne dol trga 🙂

in k se nam ketna strga, potem nas noben več ne prvleče nazaj in prklene:)))

Me prav zanima, kaj je imel spremljevalec za bregom ko je odpiral tole temo:))))))

Punce…pozabile ste mere dat …….(kot Si-mobil 90-60-90/+175)

Moje mere 90-60-92 (- 23).

Sam zanimal me je koliko od vas je poročenih in če take vroče govorite tudi svojim partnerjem, se z njimi zezate, uganjate norčije, jim pravite vice, pojete pesmi,… in ste tako “pasje” i(ni mišljeno žaljivo) kot na forumu, ali pa tega doma ne morete. Saj ne vela sam za vas, ki sem vas naštel gor -tudi za ostale, lahko poveste svoje tudi moški.

Tole mi je pa tako znano…

A na Edija ……..??????? haha

Ti si ocitno nov tukaj, zate te moram opozorit, da je to forum za izgnance iz Srednjih in to tiste ta prfuknjene. Da ne bos prevec zagrabil, nase punce znajo bit prav eroticno virtualno zavajajoce in gresno pozeljive. zato jih imamo tako radi….Pa pazi, da Strumpa ne razjezis, zna bit hud ko Bin Laden….
Lep dan,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Grem kar nazaj v postlo, tako kot pepi. Še tud jaz nisem čisto dobr štump.

Jana men tud…, res vidim, da veliko misliva eden na druzga…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

No, vidiš ekola..

Ja ……ampak samo ležat in nič packarij …….

A VIDVA KAJ SLIŠITA – NIČ PACKARIJ ????!!!!!

Čak štump, da ti še odgovorim. Ne na Edija, ne…, ne..
Nobenih packarij ne bo, sva preveč zanič..

ne eGija – eDija ?…… ali koga drugega ( mogoče hribuca?)

opisani so prav prijazni, to ne bo to. Ajd štumpi moj, grem počivat, se piševa pol. Cmok Jana

Kolikor jaz poznam tele naše punce, na tem forumu, so zvezano privezane, včasih se jim strže, pa se spet umirijo, aja…kaj je že bil vprašajne…puzabu…šit…pa neč

Kljukaaaaaaaaaaaaaaa…….podabu .. a si ti tud v lukno paduuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pazi , dečko , take kot smo tu , smo tudi v resnici – doma , v službi , s prijatelji , le z neznanci smo bolj previdne.

Zato , ker smo take , pa nas imajo tudi vsi radi ! Možje , ljubimci , prijatelji, sodelavci , otroci , zetje , psi , mačke …..vsi po spisku !
Pridruži se !

lp a.

Jaz ti bom pa tko povedala. A ni znimivo, ko uganjuješ, če je kdo vezan, al ni, al kako ima porihtano. Meni je. Jat ti ne bom nč povedala. MAlo poste za nazaj preber, pa ti bo vse jasno. MAl se je potrebno potrudidi.

doma smo še bolj ˝pasje˝:))))))

Mene so tud sem segnal !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close