AJD, FRAJERJI ……
Ljubi prijatelji, zdaj grem domov …… ne, grem v trgovino, kjer si bom kupila čokoladni mikrofon v obliki banane …….. in jutri, jutri bo moj dan!!!!
Jutri bo najlepši dan zame v tem tednu ………….. imejte se lepo v veselem pričakovanju jutrišnjega dne in v pravih naslikavah
mikrofonske
Marije
Si mi prijatelj in moram ti odgovoriti – in …… ne, nisi firbec, nisi. Danes bom srečala eno svojo najljubšo, najtoplejšo, najiskrenejšo prijateljico. In vem, res vem, da nama bo hudo lepo. In tudi zato, ker je petek, bo lep dan. In tudi zato, ker boste ta petek tudi vi imeli za lep dan, ker se bliža vikend, ker bomo s svojimi dragimi domačimi, ker …………. oh, res bo lep dan Jani, verjemi. Če boš verjel, ti bo že sedaj sijalo sončece. Cmooooooočkaaaaaaaa (ne morem se upreti skušnjavi in ti pošiljam enega takega po okusu nageljnovih žbic!!!!). Si še kdaj poskusil žvečiti nageljnove žbice? Poskusi, boš videl, kako lepo se je poljubljati s takim okusom!!!! Ha, ha, ha, ha!!!
Marija
Ne, Kaja, nimam rojstnega dne. Jaz imam rojstni dan v najlepšem mesecu leta (ne v maju!!!, ta ni tisti čisto najlepši). V marcu, ko dobiva pusta rjava trava rahel nadih zelene barve, ko v zraku začutiš vonj po cvetočih cingljajočih zvončkih, ko te kar samo nese v gmajno in si nabereš zvrhano naročje teh ljubih dišečih znanilcev prebujanja narave. Potem pa še kak omamno lep teloh, pa plavice in vmes kakšen zimzelen, in “sladko vinčece”, pa petelinčki…….. oh, pomlad, pomlad!!!
Moj bog, kam bomo s pomladjo, ko ima pa že ta čudovita jesen tako močan vpliv na nas! Aja, Kaja, tebi sem hotela na kratko odgovoriti, da nimam danes rojstnega dne, potem me je pa takooooooo zaneslooooooooo, pa sem nekje že omenila, zakaj se mi zdi danes lep dan. In takega želim tudi tebi, polnega vzhičenj, radosti in veselja.
Pozdravček,
Marija
Dobro jutro vsem,
Da probam, tako na pamet, brez da druge pred mano citam, pa bo, kar bo.Se tezja uganka od Kajine. Rojstni dan ne bo, ker Marija ne more biti tehtnica, kvecjemu riba.
Mozno bi bilo, da ima rojstni dan njen dragi. V tem primeru bi sluzbo zanesljivo zamudila in prisla brez mikrofona. Samo zgodaj zjutraj lizani cokoladni mikrofon, pri moskih nasih let, lahko upali ali pa tud ne, posebej ce se ti se zelo spi…Ne, to ne bo! Torej ostane sluzba. Da bi spolno nadlegovala sefa, ne v to verjamem, predsednika sindikata se manj, ker ni slisat da bi bili v stecaju…Da bo zavedla mladega kolega? O tem ne bi obvescala nas…Da bo kje nastopala? mogoce sam ne s taksnim mikrofonom?…Bo najbrz kar provokacija za lep zacetek petka. Zakaj je ob petkih Marija zmeraj izjemno razpolozena? Ker je konec tedna in sledita dva dneva za druzino, ja to bi bilo mogoce…Bemti, sem se spomnil, kaj bi odgovoril Strumpi: Petek je dan za metek…, sam to nima nec zveze s mikrofonom! Predam se, ne vem!
Pepi
P.S.: To “cmokanje” je pa res ena super zadeva, boljše se mi zdi, kot tisti moj začetni “pozdravček”, ali verjamete, ali pa ne!!
Cmoooook,
Marija
HI, Marija,
Sem sel brat od zacetka in sem presenecen. Srecanja s prijateljico res nisem imel na osnovi cesa uganti, ampak da sem te v horoskop pravilno postavil, to pa tud nekaj velja. Za to ma zasluge izkjucno angel, ki me s svojo tehtnico pripravil, da sem sel proucit nebesna znamenja in njihov vpliv in izgleda, da je res nekaj na tem. Jaz pa nikoli nisem vto verjel, pa res drzi, da se clovek kar naprej uci. Sam, a bislis tist cokoladni mikrofon podarit prijateljici al kaj bos njim, to pse vedno nisem skuzil…
Imej se lepo, lupckov pa ne smem posiljat, da ne razsirim viroze, saj vidis, kako so virusi danes ze pametni, da kar naprej mutirajo, pol jim zdravila nec ne morejo..
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.