Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JUPIEEEEEEEEEE!!

JUPIEEEEEEEEEE!!

Ma morem z vami deliti to veselje…

Pred parimi minutami pozvoni na vrata poštar..Ma škoda ker ga nisme kušnla..heheh.No ja ma v dobrem..
No in mi prinese..posto s centra za soccialno delo..maaa..meje blo kar groza odpret..

Hvalabogu..uspela sem..imam podaljsano porodnisko do 18.4..yesssssssssssssssssssssssssss..
cmokkeeeee vsemmmmmmmmmmmmmmm************************************************************************************************************************************************************
P.S.moj pikec pa bo upam ,da ze do takrat lahko pil mleko in jedel jajcka…pa sirčka ,pa jogurt..

delim veselje s teboj

Ja super, Perla. Držta se in uživajta še naprej.

Poljubček na tvoj srečni srček, ker delim to neizmerno veselje s teboj!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Peral, super, čestitke!

Jani

Sreča ni zgrešila tvojih vrat!!
Sem vesela zate in za ” tamičkenga “

Lp, Jana

O Jana, kako kaj zdravje ?

Ej, grem k zdravniku. Vročina ne pade pod 39, pa mi je skoz slabo. A misliš, da ma kakšne arcnije, ker tako ne gre. Pismo, tud ene minute, ne morem stat, me trese ko idiota:)

Perli, veselim se s tabo.

Kaj bi dal, da bi imela moja ljuba še malo produžetka…..

Brinjevec Jana, domač, 50 voltni…pravijo, da nuca, če ga preneseš.

Uf, nekdo, mislim, da je bila marija, mi je predlagal kuhan vin. To bi šlo, ker pijem lohk, jem ne. Brinjevca pa nimam, pa še hud je…

A si vzela kakšen lekadol za zbijanje vročine ? Če je viroza, tko nobene arcnije ne primejo.

SEm. Samo, ne gre vročina dol, pa ne gre. Ti povem, še do dohtarja se ne upam it, ker ne vem , če me ne bo dol udarl. Grem še mal ajat. Pa pa

Vse naj naj za tebe in tvojega pikeca!

Medo

Jana, za skoraj vsako bolezen so zdravila, pa da ne bi za tvojih 39 i kusur… Čimprej se pocajtej, če pa ne moreš stat, pa ne pomen da si idiot :))

Ajd, hiter se pocajtej!

Jani

Jana draga moja..trebusna gripa…paz se..resnicno je grozzzznnnnaaaaa..Zelim ti cimpreje ozdravitev!pa ne gripe..kej mal milejsega..oki DRzi se!

Ja Sašo,sej brezveze ti tako ne podaljsajo..zato si nikar ne zeli..jest bi raje sla normalno delat,saj rada delam z otroci..ampak..bi bil res sok,ce bi ga mogla ze konec naslednjega meseca pri taksni mocni alergiji ze oddati v jasli..pa sele dobrih 8 nmesecev ma..kapiš..

p.s.dela pa itak nikoli ne zmanjka..

Hvala vsem!!

Super !
Uživaj z malim dokler se da !
lp a.

Center za socialno delo
Mestna občina Ljubljana
Adamič-Lundrovo nabrežje 2
Ljubljana

Ga. Perla Biser
Biserna pot 13
Mala vas

Datum : 18.10.2001

Zadeva: Napačna pošiljka

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je naša uslužbenka zamenjala pošto in da smo vam poslali napačno pismo. Za neljubo napako se vam opravičujemo. Odgovor o vaši prošnji glede podaljšanja porodniškega dopusta vam bomo dostavili v treh dneh.

Vodja oddelka za napačne pošiljke,
Miško Mišič

za usesaaaaaaaaaaa dobiššššš…da naus mislu tud na to sem pomislila.hahahah

Perla, ful sem vesela zate … vem, da bi rajši šla v službo in da sine ne bi imel te močne alergije … ampak ker je bolje gledat naprej … držim pesti, da bo mali alergijo čimprej prerasel in da bo kmalu lako okušal vse užitke mlečno jajčne prehrane .. boš pa tukaj še nekaj časa malo bolj prisotna 🙂

pozdravček,
Barbara.

ps, bodi nežna z ušesi , da nebomo potem imeli Letečega slončka Dumba, namesto Miškolina 🙂

Draga M*****,
Pridruzujem se cestitkam za pridobljeno podaljsanje porodniske in delim veselje s tabo. Vem, da ni bilo lahko, ceprav ti je Perla pomagala, saj smo v kapitalizmu, kjer se morajo matere za svoje pravice in pravice otrok grcevito boriti. Dostikrat tudi upraviceni argumenti v boju s mlini administracije ne pomagajo. Pravica je je pa tako od nekdaj slepa….Za socialalo pa v proracunu vedno zmanjka denarja. Jasno mi je, da bi bila raje v sluzbi, ko bi bil otrok zdrav… Veliko zdravja tvojim otrokom in tebi iskreno zeli
prijatelj Pepi

PS: Pa Perlo pozdravi, brez nje najbrz ne bi slo.., jaz ji posiljam enga vrocga lubija, da bo mirno spala…

Mislite le mirne misli, Pepi

Miškuliiiiiiiiin :)))))))))))))))))

Pa en lep dan! Dobro jutro, Miškulin, pa da slučajno ne izgubiš tvoje humornosti :))))

Jani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close