Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še en utrinek

še en utrinek

KAJ NAJ NAREDIM, DA ME BOŠ IMEL RAD?? KAKO DOLGO BOM ŠE ČAKALA, DA MI BOŠ PRIZNAL, DA ME LJUBIŠ??? saj me ljubiš, ne? ali pa me ne več? glede na to, kaj sem storila… pa saj nisem storila ničesar… povedala sem ti, kaj me je prizadelo… in kaj? zdaj se boš šel frajerja in se boš debilno obnašal???
ZAKAJ SEM TO STORILA???? ampak MORALA sem… saj ni bilo nič takega… samo TI boš to vzel kot nekaj “takega”… saj vem, da boš…
AMPAK ZAKAJ BO TAKO?? jaz te nočem izgubiti… ker te imam r-a-d-a… ne, ne le, da te ljubim; tuid RADA te imam…
pa saj tega sploh ne veš… gotovo zdaj praviš, kakšne neumnosti (?) me prizadanejo… ampak TAKŠNA SEM!!! PROSIM, SPREJMI ME!
ker te imam – RADA…

On ze ve…

Nenavadna iskrenost! Naj Perla konkretizira odgovor!
Bok, Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Zakaj pa jest..,ko sem citala me je kar zmrazilo.Ma zenska ga ma rada!
Pa tega je treba za usesa,takole se ne dela…

koliko ljubezni !?!?!?

Hja rozi..al ljubezen al sila…
ce je res ljubezen pol ni problema..ce je pa sila pol naj pozabi!
Uh upam,da se prevec ne vtikam…
LJUBEZI SE NE DA IZSILITI…..
Ti Ti Lbezen….
Zakaj si taka??!!

Jaz dons ,n”č ne raumem
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JANI ! , ŠAŠO ! , PEPI , a mata vi tu prste umes ?
Daj te punci mal pomagat !

lep pozdrav - veste čigav !

Polona, mogoče pa se boji… kaj vem se počuti zavrnjenega, daj mu povej kaj………… saj ti to znaš. RADA ga imaš daj mu možnost, da bo prepričan v to kar čutiš….da ne bo bluzil v temi in dilemi.

Medo

Ma nehej no, kje ste spet mene našli, ‘Bemti sveca :))))

Kaj pa tvoji prsti štumpi?

Lep dan!

Jani

Moji so na Perli ,hahahahahahaah
Pa tvoji ??? hahahaahahah
Pa Sašotovi ??? hahahahaahah
Hubert a??? hahahahahah
Pepi a??? hahahahaha

Upam da nau zamere , mal štosa mora bit ,

Da se ne boš užgal :))))))))

Lep dan!

Jani

aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu.čist , sem …….- šele pol sem skužil
sem se že…..
bay !

Hubert, ti si res faca. Edini, ki je ugotovil, kaj me resnično teži. In pomisli! Tip je res take sorte, da se boji soočiti s svojimi čustvi. Težko jih izraža in nikoli ne vem, pri čem sem… Hja, pa še moj full dober prijatelj je, tako da…
Pa še nek kratek stik sva mela (čist brezzveze) in sem bla včeri čist na koncu, tako da sem se morala nekje/nekomu izpovedati – hvala bogu, da imamo ta forum!!
Danes pa je vse skoraj kot v sanjah… And I’m happy again…
Sam še TISTO manjka – da razčistiva, pri čem sva… Dej, prosim, opogumi se že enkrat! Naj te ne bo strah. A ti moram narisat. da boš vedel, kaj čutim do tebe, al kaj???!!!! Pa kaj naj še naredim, da boš tudi ti izlil svoja čustva, za katera vem, da jih imaš????

Wish me luck; hvala za odziv (nepričakovan, če mene vprašate… Jaz sem samo morala spravit ven vse tiste kipeče, nepovezane občutke, ki so me takrat preplavljali…); LEPO SE IMEJTE!
Lubčka; čau

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close