Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slike

Slike

Zivjo vsem!

Kdor hoče, da se njegova slika pojavi v “Profil-u”, poleg vseh ostalih podatkov, lahko pošlje svojo fotko na moj e-mail naslov. 🙂 Poskrbel bom, da se bodo pokazale v vaših profilih (ampak seveda le na tem forumu Tjavendan).

Če vas zanima, kako bo stvar zgledala, pa poglejte moj profil. Kako naredite to? Ma, preprosto. 🙂 Kliknite na moj ime, pa je!

Lp, Princ

Ej, dragi Princ, kaj si ti dober, dober, full dober, sploh in ah in oh in ne vem, zakaj me obhaja želja, da bi te pritisnila na prsi. Pozdrav, Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:))))

hahahaha, dobra slika a boš mojo tud opedenu taku ! ?

lep pozdrav - veste čigav !

stumpi … fotka te čaka 🙂

papa, Barbara.

barbi sorry ,zgleda sem nekaj zamočil, preveč sem še zaspan

??

Krasna ideja, se lepsa slika, bom razmislil…
Pozdravljen,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

če pa so take slike , se pa takoj prijavil !

Princ ti’s faca…. Svaka ti čast :))

Lep vikend!

Jani

Jah, jest čakam na vaše slike :))

No … a ste tolk sramežljivi?

Princ

A ti resno mislis, al nas malo provociras? Cesi resen , bom nakaj poslal.
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Caki a ti to resno..prvo daj svojo nudl..hihi pol pa mi..Naj se s tvojo sliko tale forum otvori..hihihi eh sje nisem dons dobre volje..kaj se pretvarjam..vsen lep dan vsem!

Zakaj bi pa provociral?

Če si opazil, je treba, če hočeš imeti gor sliko, vpisati URL in pot do nekega mesta na nekem serverju, in le tako se izriše dotična slika. Ker pa 96.53{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi nima možnosti za kaj takega, sem se ponudil jaz, da vam “gostim” vaše slike … kot da je to kaj slabega. 🙁

No, tko da … sej ne silim … sam ponujam 🙂

Lp, princ

Nudl Perla,

moja slika je že od prvega mojega posta objavljena … sicer je Joke slika, ampak slika je 🙂 Klikn na moj name in jo boš vidu.

Lp, Princ

hja..sej je lepa..pa prikupna sam nic konkretnega ni gor!
A ni tako punce!
ce jest kej vem..je blo grozne hvale..okol nudlca..dejmo na plan z njim
eheheh
Ne bos se tako lahko resil!
Besede pa tud ne bos snedell

govorim o slikah ne pa o spletni strani!!!! doh!!!

ah, nevermind

Zelja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close