V začetku leta sta Bill in Melinda, filantropinja in nekdanja vodja projektov pri Microsoftu, praznovala 26. obletnico poroke. V zakonu so se jima rodili trije otroci – hčerki Jennifer in Phoebe ter sin Rory. Zakonca Gates sta se že pred časom odločila, da vsega denarja ne bosta zapustila potomcem in tako dopustila, da jih pokvari, ampak bo vsak od otrok dobil »le« 10 milijonov dolarjev.

Novi član družine Gates
Zakonca Gates svoje otroke že leta uspešno skrivata pred novinarji in fotografi, danes odrasli otroci pa so odprli svoje lastne profile na družbenih omrežjih in radovednežem omogočili vpogled v njihovo življenje.
Tako je najstarejša hči, 23-letna Jennifer včeraj na svojem Instagramovem profilu objavila novico, da se je zaročila s svojim dolgoletnim fantom, 28-letnim egipčanskim milijonarjem (kaj pa drugega!) in profesionalnim preskakovalcem ovir s konjem Nayelom Nassarjem.

Zaroka se je zgodila med smučanjem, Jennifer pa je zapisala:
»Nayel Nassar, ti si en in edinstven. Komaj čakam, da preostanek življenja preživiva skupaj v ljubezni, rasti in smehu. Milijonkrat da!«
Jahanje je njena prva ljubezen, kljub temu pa ni zanemarila šolanja. Bodoča zakonca Nassar sta se spoznala po zaslugi konj.
»Vedno sem oboževala konje. Starše sem prepričala, da sta me vpisala v lokalni jahalni klub. Nikoli si nisem mislila, da bom tekmovala, saj sem bila prepričana, da bo to samo otroški hobi, vendar sem hvaležna, da ima še vedno prostor v mojem življenju,«
je nekoč priznala.

Jennifer je zaključila študij biologije na Stanfordu in trenutno tam študira medicino. Njen pet let starejši brat je bil prav tako študent na isti univerzi. Par je že dobil blagoslov njenih staršev, ki jima je Jennifer hvaležna za vse, kar so zanjo storili.

»Navdihnila sta me, da se celo življenje učim in navdihnili so me, da razmišljam o načinih, kako lahko prispevam k družbi,«
je dejala in priznala, da še ni čisto prepričana, kakšen bo njen poklic.
»Imam izjemno srečo, da imam vire, s katerimi razpolagam, ne glede na to, ali gre za konjeniški svet, ali za druge posle. Samo razmišljanje o tem, kako pomagati drugim je sporočilo, ki ga bom, zahvaljujoč staršem, vedno nosila s seboj,«
je razkrila v intervjuju za CNN.

Jennifer svojim staršem aktivno pomaga pri dobrodelnosti, svoj prosti čas pa rada izkoristi za potovanja, na katerih je njen najljubši sopotnik – njen zaročenec.
Foto: Instagram